9 Eylül 2015 Çarşamba

YARATILMIŞ KİTABIN kainatın AYETLERİ

YARATILMIŞ Kâinat Kitabındaki tüm ayetleri anlamada, en önemli çabaların çalışmaların adı olan bilim ancak, ulaşabildiği kısmı hakkında başarabildiği ölçüde okumalar yapar. Görünenin anlatmak istediğini bulur.

Bu okumalardan elde ettiği sonuçları, evrensel kuralları, kanunları eşyaya uygulayarak TEKNOLOJİ ye ulaşır. Yaşamı kolaylaştıran, telefondan televizyona, kalemden kibrite tüm eşyayı sayabiliriz.

Bu okumalar sonucu var olan kanunları bulup, insanın hizmetine ve kullanımına teknoloji olarak sundukça, yaşamı kolaylaştırmakta, gelişimi, refahı ve mutluluğu ziyadeleştirmektedir.


Yine Yaratılmış Kainat Kitabındaki, sürelerden, ayetlerden biri olan toplum ve insanda da hakim olan maddi ve manevi kanunlar, evrensel kurallar bulunmaktadır.


Bunlara ulaşabildikleri ve bu kanunlara uygun yaşam sürdükleri ölçüde her dünyada cenneti yaşayabilmekte ve Mutlu Toplumları oluşturabilmektedir.

Anlamak isteyenlere, daha okunacak çok ayetler var.


Yazılı Kitap Kuranı Kerim ise, ikram edilmiş bir Rehber olarak  bu Yaratılmış Kainat Kitabındaki İNSANA YÖNELİK AYETLERİN VAHİYCESİDİR.


Muhabbetle,

Hiç yorum yok:

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı