15 Temmuz 2021 Perşembe

İHTİLAL DARBE ZORBALIKTIR VAHŞETTİR ZULÜMDÜR

 İHTİLAL DARBE ZORBALIKTIR VAHŞETTİR ZULÜMDÜR

İnsanoğlu kendi kurduğu düzende kurallara aykırı davranıp silahla kanla vb her tür zorbalıkla hükmeden olma girişimine darbe ihtilal demektedir.
Üstelik bu girişim başarılı olursa devrim vs diye de alkışlanmaktadır. 15 Temmuz gibi sonuçlandığında da bunu yapanlar HAİN olarak yerle bir edilmektedir.
Başarırsa KAHRAMAN başaramazsa HAİN olarak damgalanmaktadır.
Ya Alemi var eden, insanı ahsenu ameller için bu muhteşem alemde misafir eden ve onun her Dünyada cenneti yaşaması amacıyla KİTAP KURAN ve ZİKRİ hediye edip her türlü zihni melekelerle dizayn eden Rabbilalemine başkaldırmak, bu ilkeler yerine başka düzenleri kuralları yaşatmak #ASILDARBE değil mi?
Bu asıl darbelere karşı ne yapmakta olduğunuzu da düşünmeniz her Dünyanız açısından dirilişinize de vesile olması temennimizdir.
I-İHTİLAL ya da DARBE
#15TEMMUZ darbe kalkışması da diğer ihtilal ve darbeler gibi bireysel, grupsal ya da kurumsal da olsa, HAK, HUKUK VE TÜM KAZANIMLARI, ÖZGÜRLÜĞÜ ve TERCİHLERİ yok eden, korkutma, yıldırma, sindirmeye dönük maddi veya manevi şiddet, baskı, dayatma, vb her hal kime, nerede, nasıl ve ne amaçla yapılırsa yapılsın, zorbalıktır, vahşettir, zulümdür.
Türkiye, eski dünyanın merkezindedir. Yeni dünya! ise, Türkiye’nin merkezinde, kanlı elleriyle, yandaşlarıyla, hainlerle, işbirlikçileriyle, İHTİLAL KALKIŞMASINDAN, terörden, zulümden ve vahşetten sorumlu ve mahkumdur.
Yaratılmış Kainat Kitabındaki veya Yazılı Kitap Kuranı Kerimdeki ayetlerin anlattığı EVRENSEL İLKELERE aykırı olan her şey, hele hele, baskıyla, dayatmayla, zorbalıkla, vahşetle, nerde, nasıl ve kendi dahil kime veya neye karşı yapılırsa yapılsın, ZULÜMDÜR.
Zulüm, insanın ve diğer canlıların varediliş amacından, ahsenu amelden, yaşama hakkından ve konumundan TERCİHLERİNDEN kendi veya başkası tarafından her ne şekil ve şartta ve yöntemde olursa olsun HAKSIZ mahrum bırakılmasıdır.
İHTİLAL KALKIŞMASI ya da DARBE; zorbalık, vahşet ve zulüm olmakla, bireysel ya da toplumsal bütün KAZANIMLARA, tercihlere, özgürlüğe, hak ve hukuka #saldırıdır.
İnsan, DENEME, TEKAMÜL ve AHSENU AMEL yapmak için yaratılmıştır 11/7, 18/7, 67/2.
Her durumda TERCİH yapma yetisi ve özelliğiyle var edilmiştir. Özgürlük, insanlık için elzemdir ve vazgeçilmezidir. 17/13, 76/3, 64/2, 18/29, 10/40, 41/46, 45/15, 17/15, 2/286, 91/7-10; 92/4-11; 95/4-6; 2/256, 10/99, 26/3-5; 88/21, 22; 36/17, 42/48, 81/27, 28; 13/11, 8/53 vb.
İnsanı her alemde bahtiyar eden ÖZGÜRLÜK ise, yaratılmış ya da yazılmış kitaptaki evrensel ilke ve doğrularla uyumlu yaşamaktır. Yaşama tercihte bulunma hakkı gibi, düşünce ile ifade etme özgürlüğü ve hakkı da evrenseldir. Asla sınırlandırılamaz.
Düşünceler, zorbalıkla, baskı ve zulümle ya da ihtilal ve darbelerle asla yok edilemez.
Düşünceleri galebe çalmanın yolu ancak daha ahsen bir düşünceyle ve iknayla gerçekleşebilir.
Zorbalık, dayatma, geçici sonuçlar alsa da, kalıcı olarak değişimi gerçekleştiremez.
Zira, insan ancak İKNA ile kalıcı olarak değişebilir. Vicdanının sesini dinlemesine zemin oluşturulup, gönüller fethedilince de düşünce, inanç, kabullenim ve yargıları ile eylemleri her zaman değişebilir.
HER zorbalık, vahşet ve zulüm gibi, İHTİLAL ya da DARBE de, her alemde karşılıksız kalmamaktadır.
Zalim de zulmünün acısını dünyada tatsa da ahirde ebediyetle de olsa her dünyada görmektedir.
II- ELBETTE #15TEMMUZ DA HER YÖNÜYLE ARAŞTIRILMALIDIR.
O GÜN, 00.24 kadar #POLİTİKACI, siyasi, asker sivil bürokrat
ve tüm öndeki kişilerin nerede, ne yaptığı TEK TEK halka ayrıntısıyla açıklanmalı! #Hesap vermeli. #Günah çıkarmalıdır.
Bu #zafer, daha akşam saatlerinde, saat 21.00 sularında iken tanklara DARBECİLERE karşı duran, SOKAĞA fırlayıp mücadele eden ÖNCÜLERİN, özgürlük KAHRAMANLARININ
MİLLETİN #başarısıdır.
ELBETTE, öndekiler, ÖNCÜLER ile sonrakiler bir olmaz.
Ortamın ateşi sıcaklığı kaybolduktan sonra alanda, sahnede, mikrofon başında yer almak marifet değildir."
BU HALK, kimden gelirse gelsin,
ZULME ve HAKSIZLIĞA asla RAZI
OLMAMALIDIR!
Rabbilalemine, KURANA, ilkelere, özgürlüğe, adalete, VİCDANA aykırılığa, her tür kötülüğe zulme, haksızlığa karşı #itaatsizlik ve #SİVİLDİRENİŞ, duyarlı insanlar için EVRENSEL bir GÖREV, HAK ve YETKİDİR,
İhtilal darbe ve kalkışmaların, elebaşları, planlayıcıları, siyasi ayağı, asıl dahli olanlar #yargılanmadıkça, ASIL ŞEYTAN, sözde #ÜSTAKIL ve yandaşları, yerli işbirlikçileri vb CEZALANDIRILIP, HADDİ BİLDİRİLMEDİKÇE, ülkeden KOVULMADIKÇA ve bataklıklar kurutulmadıkça yapılanlar yetmez.
III- BU ARADA, #İHTİLALBATAKLIĞI DA KURUTULMALIDIR.
15 TEMMUZ bir kez daha gösterdi ki, her emre, koşulsuz, sorgulamadan, ölçüp tartmadan, mihenge vurmadan uymak cinayete, vahşete, zulme, DARBELERE her alemde azaba sebep olmaktadır
Bakınız mevzuatta, #KANUNSUZEMRE uyulmaz denilip, sonra da MUTLAK İTAATE YOL AÇAN ve kanunsuz da olsa uygulanmasını emreden ne hükümler, ne istisnalar, ne muğlak, ucu bucağı açık ne cümleler, hükümler bulunmakta!
• TC ANAYASASI’nda: Kanunsuz Emirde, ASKERÎ HİZMETLERİN GÖRÜLMESİ VE ACELE HALLERDE KAMU DÜZENİ VE KAMU GÜVENLİĞİNİN KORUNMASI İÇİN KANUNLA GÖSTERİLEN İSTİSNALAR SAKLIDIR. Madde 137
• TÜRK CEZA KANUNUNDA: Emrin, HUKUKA UYGUNLUĞUNUN DENETLENMESİNİN KANUN TARAFINDAN ENGELLENDİĞİ HALLERDE, yerine getirilmesinden emri veren sorumlu olur. Madde 24
• DEVLET MEMURLARI KANUNUNDA: Kanunsuz Emirde, Acele hallerde kamu düzeninin ve kamu güvenliğinin korunması için KANUNLA GÖSTERİLEN İSTİSNALAR saklıdır. Madde 11
• ASKERİ MEVZUATDA: İç Hz.K.nun 14 ncü maddesine göre ast; amir ve üstüne umumi adâp ve askeri usullere uygun tam bir hürmet göstermeğe, AMİRLERİNE MUTLAK SURETTE İTAATE ve kanun ve nizamlarda gösterilen hallerde de üstlerine mutlak itaate mecburdur. Ast, muayyen olan vazifeleri, aldığı emri vaktinde yapar ve değiştirmez, haddini aşamaz. İcradan doğacak mesuliyetler emir verene aittir. İtaat hissini tehdit eden her türlü tezahürler, sözler, yazılar ve fiil ve hareketler cezai müeyyidelerle men olunur.
• Ve DAHA NİCELERİ.
Bunun için, öncelikle;
KANUNSUZ EMRE İTAATE fırsat veren tüm düzenlemeler istisnalar yasalardan ayıklanmalıdır.
HALKIN var olan DİRENME HAKKI YASASI da çıkarılmalıdır.
Az ama etkin güçlü kışlalı askerlik reformu yapılmalıdır.
Akleden, sorgulayan, hanif insan olabilmek için eğitim ve tüm sistem baştan sona değişmelidir.
İNSANCA HAKÇA bir yaşamı sağlayan KURAN EVRENSEL ilkelere uygun ADALETTEN EKONOMİYE KADAR gerekli tüm değişimler yapılmalıdır.
Darbelere, kalkışmaya giden tüm yollar yok edilmelidir. Bataklıklar da kurutulmalıdır.
IV- FETÖ LİDERİNİN İADESİ İÇİN TEK YOL VARDIR
O günlerde de vurgulandığı üzere
“İhtilal girişiminin elebaşı olduğu öne sürülen ve tüm medya da bu yolda yayınlar yapılan 15 Temmuz kalkışmasının sorumlusu olduğu vurgulanan FETÖ liderinin 15 Temmuzdan sonra iadesi istendi mi?
Haberleri takip edenler bilir. “Derhal istendi.” “Bakanlar iade için ABD’ye gidiyor.” ABD derhal vermeli, iade etmeli ve benzeri açıklamalar tüm kanallarda defalarca tekrarlanmıştır.
ABD’nin de, bu ihtilal girişiminde bulunduğu öne sürülen ve ABD’de bulunan FETÖ elebaşısını vermediği, vermekten kaçındığı düşüncesi de kamuoyunda oluşturulmuştur.
Suçluların geri verilmesinde yargı, siyasi irade ve karma sistem bulunmaktadır. Türkiye’de, Mahkeme istenen kişinin geri verilebilir nitelikte olduğuna karar verirse, bu kararın yerine getirilmesini Bakanlar Kurulunun taktirine bırakarak KARMA SİSTEM seçilmiştir.
ABD ise, yargı sitemini öncellemiştir. Bu nedenle istemin geçerli delillerle belgelenmesi de elzemdir.
Türkiye Cumhuriyeti İle Amerika Birleşik Devletleri Arasında Suçluların Geri Verilmesi Ve Ceza İşlerinde Karşılıklı Adli Yardım Antlaşması bulunmakta olup, buna göre ayrıntısı linklerde açıklanan işlemler yapılmalıdır. http://www.uhdigm.adalet.gov.tr/adl...
15 Temmuz ihtilal kalkışmasından tam 40 gün geçmesini takiben 24.08.2016 tarihinde ABD Başkan Yardımcısı #JoeBiden’la yapılan ortak basın açıklamasında bakınız neler söylenmektedir:
• Cumhurbaşkanı Recep Tayyip #Erdoğan: “Bizler 15 Temmuz #öncesi bu örgütün yaptıklarına dair tüm dosyaları 85 koli halinde gönderdik. 15 Temmuz'dan sonrasına ait dosyaları DA HAZIRLADIKTAN SONRA ULAŞTIRACAĞIZ.”
• ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden: “Bizim yasalarımız iade edilecek bir kişinin durumunu mahkemeler tarafından iade edilmesi için yeterli neden gerekiyor. ..Biz 225 yıldan beri bu yasaya uyuyoruz. Hiçbir şey bunu değiştiremez. Bu ne kadar sürer? Sizin tespit edeceğiniz delillere bağlıdır. DÜNE KADAR BU DARBE TEŞEBBÜSÜYLE İLGİLİ HİÇBİR DELİL GÖSTERİLMEDİ.” http://www.milliyet.com.tr/erdogan-...
Yani 15 Temmuz ihtilal kalkışmasının acilen iddianamesi hazırlanıp, sanıklar #adil ve #seriusulle yargılanmalı ve suçlular mahkeme kararıyla kesin bir şekilde ortaya konulmalıdır.
Zira, ABD’de iadeye karar verecek olan siyasi irade değil, tam aksine MAHKEMELERDİR.
Bilindiği üzere, Mahkemeler de ancak objektif ve evrensel ilkelere uygun delillerle karar vermekle yükümlüdür. Bu nedenle 15 Temmuz ihtilal kalkışması suçunun Fetö Fethullah Gülen tarafından da işlendiğinin yeterli, geçerli, objektif, evrensel ilkelere, usul ve esasa UYGUN DELİLLERLE ispatı gerekmektedir.”
Şayet iadesinin acilen gerçekleşmesi isteniyorsa, hiç beklemeden, YETERLİ SAYIDA SAVCI ile bu iddianame acilen hazırlanmalı, mahkemelere sunulup süreç hızlandırılmalı ve yargılama tamamlanmalıdır.
Zira, hukukta, Gaip ve KAÇAK ayrımı yapılmış olup, savunma hakkı ihlal edilmeksizin, bilinçli olarak kendilerine ulaşılmasını önleyen sanıkların gıyabında yargılama yapılması mümkün olmaktadır.
Böylece, 15 Temmuz ihtilal kalkışmasının suçluları, elebaşlarının da kim olduğu mahkeme kararıyla açıklığa kavuşturulmalıdır.
Masumlarla suçlular da ayrışmalıdır. Zan ve iddialar yerini mahkeme kararlarına bırakmalıdır. Taşlar da yerine oturmalıdır.
V-BİLİNMELİDİR Kİ, #GECİKENADALET EN BÜYÜK ADALETSİZLİKTİR, ZULÜMDÜR
Suçluların, canilerin hak ettiği cezaya çaptırılması ne kadar elzemse, kurunun yanında yaşın, MASUMUN yanmaması, MASUMUN, DAHLİ OLMAYANIN, gözaltı, tutuklama, görevden uzaklaştırma, zanlı sayılma vb hiçbir şekil ve yolla zarar görmemesi, hatta, tüyüne zarar gelmemesi, zulme uğramaması daha da ÖNEMLİDİR.
Bir masumun bir an, bir gün dahi gözaltında tutulması ya da mahrum ve mağdur edilmesinin bedeli, vebali ödenemez.
Zulmün zerresi de zulümdür. Zulme rıza dahi zulümdür.
ZİRA, Allah adil olanları, adalet üzere hüküm verenleri, hakkın yerini bulmasını, hakkın hakim kılınmasını sever. 5/42, 49/9, 60/8 vb. Allah, zâlimleri asla sevmez. 42/40, 3/57, 3/140 vb.
Örneğin #Kitap der yaklaşık meallerde:
• Allâh, size emânetleri ehline vermenizi, insanlar arasında hükmettiğiniz zaman ADÂLETLE hükmetmenizi emreder. Allâh size böylece ne güzel öğüt veriyor. Doğrusu, Allâh işiten, görendir. İnnellahe ye'murukum en tueddul emanati ila ehliha ve iza hakemtum beynen nasi en tahkumu bil adl, innellahe niimma yeizukum bih, innellahe kane semiam basira. 4/58
• Biz sana Kitabı gerçek ile indirdik ki, insanlar arasında Allâh'ın ÖĞRETİSİNE UYGUN HÜKÜM VERESİN; lil hainine hasîma olma! İnna enzelna ileykel kitabe bil hakki li tahkume beynen nasi bima erakellah, ve la tekul lil hainine hasîma 4/105
• Ey iman edenler Allâh için kavvâmîn olup, KİSTLE(adâletle, hakkın yerini bulmasına, hakkın hakim kılınmasına ŞÂHİDLİK edenler olun. BİR TOPLULUĞA KARŞI DUYDUĞUNUZ KİN, SİZİ ADÂLETTEN SAPTIRMASIN. ÂDİL DAVRANIN, TAKVÂYA YAKIŞAN BUDUR. Allah'tan korkun, kuşkusuz Allâh yaptıklarınızı haber almaktadır. Ya eyyuhellezine amenu kunu kavvamine lillahi şuhedae bil kist, ve la yecrimennekum şeneanu kavmin ala ella ta'dilu, i'dilu, huve akrabu lit takva, vettekullah, innellahe habirum bi ma ta'melûn. 5/8
• Sizi Mescid-i harâm'dan çevirdiklerinden dolayı bir topluma karşı beslediğiniz KİN, SİZİ SUÇ İŞLEMEĞE İTMESİN. İyilik ve takvâ üzerinde yardımlaşın, günâh ve düşmanlık üzerinde yardımlaşmayın, Allah'tan korkun. Çünkü Allâh'ın azâbı çetindir. 5/2
• De ki: "RABBİM KİSTİ, (adâleti, hakkın yerini bulmasını, hakkın hakim kılınmasını) EMRETTİ. Her mescidde yüzlerinizi O'na doğrultun ve dini yalnız kendisine has kılarak O'na yalvarın. İlkin sizi yarattığı gibi yine O'na döneceksiniz." Kul emera rabbi bil kisti ve ekîmu vucuhekum inde kulli mescidiv ved'uhu muhlisine lehuddin, kema bedeekum teudûn. 7/29
• Biz sana Kitabı gerçek ile indirdik ki, insanlar arasında ALLÂH'IN SANA GÖSTERDİĞİ BİÇİMDE HÜKÜM VERESİN; HÂİNLERE HASIM OLMA! İnna enzelna ileykel kitabe bil hakki li tahkume beynen nasi bima erakellah, ve la tekul lil hainine hasîma. 4/105.
• Mü'min erkek ve mü'min kadınlara yapmadıkları bir şeyle eziyet edenler, bir bühtan, iftirâ ve açık bir günâh yüklenmişlerdir. Vellezine yu'zunel mu'minine vel mu'minati bi ğayri mektesebu fe kadihtemelu buhtanev ve ismem mubina. 33/58
• Kötülüğün cezâsı, yine onun gibi bir kötülüktür. Kim affeder, barışırsa onun mükâfâtı Allah'a âittir. Doğrusu ALLAH, ZÂLİMLERİ SEVMEZ. Ve cezau seyyietin seyyietum misluha, fe men afa ve asleha fe ecruhu alellah, innehu la yuhibbuz zalimîn. 42/40, 3/57, 3/140 vb
• Ve ADALETLE ilgili diğer ayetler: 5/42, 42/15, 4/58, 5/8, 16/76, 16/90, 49/9, 7/181, 7/159, 4/135 . 3/18, 3/21, 4/127, 4/135, 5/8, 5/42, 6/152, 7/29, 10/4, 10/54, 10/47, 11/85, 21/47, 55/9, 57/25, 17/35, 26/182, 4/3, 60/8, 49/9, 72/14, 2/282, 33/5 vb. **
ELBETTE, modern çağın büyücülerinin aktif olduğu, algı yönetimleriyle ve yöntemleriyle DAHA YARGILANMADAN BİLE TOPLUMLARIN BİR KESİMİNİ SUÇLU İLAN ETTİĞİ, TOPLUMSAL LİNCİ TETİKLEDİĞİ DÖNEMLERDE hak hukuk adalet yolunda olmak ZORDUR. O kadar da anlamlı ve değerlidir.
Marifet böyle zamanlarda hak hukuk ve adaletten yana olabilmek ve durabilmektir.
Tüm olumsuz şartlara, baskı ve zorbalıklara, büyülenmelere rağmen VİCDANIN SESİNE KULAK VERİP, KURANA İLKELERİNE UYUP, HAK HUKUK VE ADALETTEN YANA DURABİLMEK ve herkese, sanığa da, zanda bulunana karşı da Allah için HANİF OLABİLMEKTİR.
ADALETİ yitiren DEVLET, en tehlikeli #HAYDUT #terörist olur. Adaletin yerini bulmasına engel ya da sebep olmak ta bir anlamda darbedir, ihtilaldir.
#ASILdarbe, insanın Rabbine karşı nankörleştirilip var ediliş amacından saptırılmasıdır. Allah'ın mülkünde onun cennet yapan ilkelerinden uzaklaştırılıp başka sistemlerde düzenlerde yaşatılmasıdır. Başka varlık ve unsurlara kul hatta köle yapılmasıdır. Cennet yerine Cehennemde sahte cennetlerde yaşatılmasıdır.
Tüm bu darbelere karşı HAKKTAN, KURANDAN yana durabilmek Rabbilalemine Kurana, evrensel ilkelerine önem ve öncelik verip bu değerler uğrunda cehd edip tebliğ yolunda, var gücüyle, sabırla, salatla, ümitle çalışabilmek yaşayan Kuran olup öğütten de öte örnek ve öncüler olmak marifettir, anlamlı ve her dünyada da değerlidir.
Bu bağlamda, 15 Temmuz için bile mahkemelerde yüzlerce dava açılıp yargılamalar yapılmış olmakla birlikte #FetöBorsası, SiyasiAyagıNerede, BuTiyatrodur, Kontrollü Darbe, Böyle Darbe Olmaz, Kimim İşine Yaradı ise Ona Yakınına Bakılmalıdır, Darbe Gecesi Siyasiler Neredeydi, Darbeye Kalkışmaya Giden Yolda Kimler Rol Aldı, Cetö #Fetö ye Kimler Destek Oldu, Masumlar yaşın yanında KURULAR da yakıldı, Bu Davalar Yargılamalar Adil Olmadı, İnsan Hakları Mahkemesinden Döner, Kayyumlar Ne Yaptı, Bu Darbeyi Fırsata Çevirenler Oldu, Malına Servetine Çökülenler vb daha nice #İDDİALAR da havada uçuşmaktadır.
BİLİNMELİDİR Kİ, Olayların üzerinden zaman geçtikçe, sular duruldukça, bu ve benzeri olaylar, iddialar tarih sureci içerisinde gelecek dönemlerde de araştırılmaya, tartışılmaya devam etmekte ve nihayetinde daha önceki 27 Mayıs, 12 Eylül vb darbeler veya toplumsal olaylar gibi her yönüyle tüm çıplaklığıyla kamuoyunda ortaya konulması kaçınılmazdır.
Zira,
Gerçeklerin, bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır. der #FrenchOje
Yine, herkes tercihleriyle yaptıklarıyla sonuçlarıyla Dünyada da AHİRDE de karşılaşacak ve her nimetten her halden de KURAN karşısındaki duruşuyla sorulacaktır.
Evrendeki Rabbilaleminin mobeseleri, hiçbir engel tanımadan, içerden dışardan, zerre miskal dahi olsa, her boyutlu, kaybolmaz ve eskimez, kayıt yapmaktadır. 50/17, 50/18, 10/21, 13/11, 82/10-12, 7/8, 7/9, 4/40, vb.
O günden #hesapgününden yaptıklarından kaçış ta yoktur.
Ne olaydı toprak olsaydım da bu günden kurtulsaydım pişmanlığına düşmeden dirilmek, tevbe edip arınarak
Her ne olursa olsun, her şartta herkese karşı HAK HUKUK VE ADALET üzere, HANİF olup Rabbin rızasını her şeyin önünde ve üstünde tutarak vahşi tarafgirliğe kin nefret ve düşmanlık çamuruna çukuruna düşmeden zulme zalime karşı HAKKTAN yana durup
Rabbilalemine, Kurana, Vicdana, evrensel ilkelere önem ve öncelik vererek yaşayıp muttakilerden olup Rabbin Rızasına varanlardan olma dileğiyle
Muhabbetle,
15 Temmuz 2016-15 Temmuz 2021
Bu konuda 15 Temmuz 2016 gününden itibaren O sıcak gün ve saatlerde kaleme alınan lakin FACE ve karanlık ellerce DARBE yapılıp hesap kapatılınca yok edilen #MAKALELER de bir fikir vermesi açısından notlarda kalan isim ve linklerine de aşağıda yer verilmiştir.
1. İHTİLAL YA DA DARBE ZORBALIKTIR VAHŞETTİR ZULÜMDÜR https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1767508083538311...
2. BU MİLLET ONLARA MİNNET BORÇLUDUR https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1764911137131339...
3. İHTİLAL, DARBE ve HER TÜR SALDIRI ZULÜMDÜR https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1767954953493624...
5. Yetti Artık! İHTİLAL BATAKLIĞI DA KURUTULMALIDIR https://www.facebook.com/.../yetti-art.../1761610447461408 esas
7. YETMEZ, İHTİLAL BATAKLIĞI DA KURUTULMALIDIR https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1774339739521812...
8. BU YOLDA CANINI VERENLERİN ANISINA, https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1762774997344953...
10. AYNI ANDA TEK YÜREK OLUP, MİLLETÇE … https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1807420046213781...
11. AYNI ANDA TEK YÜREK OLUP, MİLLETÇE … https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1807420046213781...
12. BU HALK, kimden gelirse gelsin, ZULME VE HAKSIZLIĞA ASLA RAZI OLMAZ. OLAMAZ, OLMAMALIDIR DA! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1774397476182705...
13. İHTİLALLERİ ÖNLEMEK İÇİN, ÖNCE BU HÜKÜMLER DERHAL DEĞİŞTİRİLMELİDİR https://www.facebook.com/.../ihtilalleri.../1773657326256720
14. İhtilalleri Önlemek için, HALKIN var olan DİRENME HAKKI VE VUR EMRİ YASASI da çıkarılmalıdır https://www.facebook.com/.../ihtilalleri.../1773788006243652
15. CEMAAT TERÖR ÖRGÜTLERİNİN (CETÖ) OLUŞUM NEDENİ https://www.facebook.com/.../cemaat-ter.../2083877691901347/
16. İHTİLALİ KİM YAPMAYA KALKIŞTI? https://www.facebook.com/.../ihtilali.../1778902402398879
17. BÖYLE OYUNLAR ORTALIKTA CİRİT ATIYOR https://www.facebook.com/.../b%C3%B6yle.../1664273680528419
18. İHTİLAL KALKIŞMASIYLA İLGİLİ OLARAK FETÖ LİDERİNİN İADESİ İÇİN TEK YOL VARDIR https://www.facebook.com/.../ihtilal.../1784269305195522
21. FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ #SAYILMADAN ÖNCEKİ FİİLLLER https://www.facebook.com/.../fet%C3%B6.../1771357476486705
22. FETÖ'ye, GEÇMİŞTE #DESTEK OLANLAR SUÇLU MU?
24. CİDDİ MANADA YANILGIYA DÜŞMÜŞÜZ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1783975121891607...
25. BU YAPIYA DESTEK OLDUK. YARDIMCI OLDUM https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1788799091409210...
26. SUÇLULARLA #MASUMLAR AYRIŞMALIDIR https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1770964513192668...
27. OBJEKTİF KANITLAR ŞARTTIR AT İZİ, İT İZİNE KARIŞTI https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1788698328085953...
29. ASILSIZ İHBAR, İSNAT, İFTİRA ile ZAN, ÖNYARGI KOR ATEŞTİR https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1767094010246385...
31. SUÇLU İLAN EDİLENLERİ, SANIKLARI, ŞÜPHELİLERİ YARGILAMADAN ASALIM KESELİM ÖLDÜRELİM Mİ! ? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1864944277128024...
32. #CADI AVI MI? ÖLÇÜYÜ İLKEYİ UNUTMA! https://www.facebook.com/.../cadi-avi-mi.../1841046016184517
33. BİR TOPLULUĞA KARŞI KİNİNİZ, ADÂLETTEN SAPTIRMASIN https://www.facebook.com/.../bir-toplulu.../1765954620360324
34. #ASILŞEYTAN, ÜST AKIL ve DERS ALMAYANLAR, ACI BEDELLER ÖDEMEYE DEVAM EDER https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1768944246728028...
35. ASIL SUÇLULAR DA CEZALANDIRILMALIDIR Asıl şeytan STRATEJİK ORTAK olmamalıdır! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1784031485219304...
36. ASIL ŞEYTAN, ÜST AKIL ve DERS ALMAYANLAR, ACI BEDELLER ÖDEMEYE DEVAM EDER https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1779502529005533... Cum
37. CEZALARIN AMACI ASLA İNTİKAM DEĞİLDİR https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1799088313713621...
38. SUÇLUYA CEZA VERİLMESİNDE, CEZANIN AFFINDA ya da ERTELENMESİNDE DE MAĞDURUN RIZASI OLMALI MI? https://www.facebook.com/.../su%C3.../1842206299401822
39. SUÇDAN ELDE EDİLMEYEN MALLARA EL KONULAMAZ https://www.facebook.com/.../su%C3%A7dan.../1779508342338285
40. ÖRGÜT SUÇLARI Örgüt Kurma, Yönetme, Üye Olma, Propagandasını Yapma, Finansman Suçların Oluşum Şartları ve Etkin Pişmanlık Yolu https://www.facebook.com/.../%C3%B6rg%C3.../1779509172338202
41. BY-LOOK KUVVETLİ DELİLDİR ÖNKABUL HATASINDAN DÖNÜLDÜ https://www.facebook.com/.../by-look.../2056968297925620/
42. CEZA SORUŞTURMASINDA TUTUKLAMAK ESAS DEĞİL İSTİSNADIR ve İHTİYARİDİR https://www.facebook.com/.../ceza-soru.../1787603568195429
43. MASUMLUK KARİNESİ Suçluluğu Subut Buluncaya Kadar Kimse Suçlu Sayılamaz https://www.facebook.com/.../masumluk.../1779507365671716
44. CEZA YASALARININ GERİYE YÜRÜMEZLİK İLKESİ ve İDAM CEZASI https://www.facebook.com/.../ceza.../1772830409672745
45. CEZA SORUMLULUĞUNUN ŞAHSİLİĞİ İLKESİ Hiç Kimse Başkasının İşlediği Suç Nedeniyle Cezalandırılamaz https://www.facebook.com/.../ceza.../1773201799635606
46. CUMHURİYET SAVCISI SANIĞIN LEHİNE OLAN DELİLLERİ DE TOPLAMAK ZORUNDADIR https://www.facebook.com/.../cumhuriyet.../1788361511452968
47. HAKARET TEHDİT vb FİİLLER FACE dahil HER YERDE de SUÇTUR https://www.facebook.com/.../hakaret.../2073613832927733/
48. Tazminatlar, ÖZGÜRLÜKTEN MAHRUM bırakılmayı YAŞANILAN ACILARI HAKSIZLIKLARI, ZULMÜ telafi eder mi? https://www.facebook.com/.../tazminatla.../2005920183030432/
49. HATALARIN BEDELİNİ MİLLET ÖDEMESİN https://www.facebook.com/permalink.php...





1 yorum:

ahmet aldemir dedi ki...

• İHTİLAL DARBE ZORBALIKTIR VAHŞETTİR ZULÜMDÜR https://www.facebook.com/photo?fbid=189298919878756&set=a.107800448028604 https://aaldemira.blogspot.com/2021/07/ihtilal-darbe-zorbaliktir-vahsettir.html https://twitter.com/aaldemira/status/1415527297449439233?s=20

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı