1 Ekim 2015 Perşembe

GELİN ZULME VE ZALİME İNSANLIK ADINA BİR TAŞTA SİZ ATIN

Her ne olursa olsun, her şartta, herkese karşı, evrensel doğruları dikkate alıp, vicdanın sesini dinleyip, dosdoğru olan, yamulmayan, taviz vermeyenler, bu yolda olmayı amaç edinmek HANİF OLMAKTIR.
Ne olursan ol, kim olursan ol, nerde nasıl, ne şekilde olursan ol, her zaman vicdanının sesini dinle ve bu sesin gücüyle kükre, haykır, yeter! Hanifsin, İbrahim Milletindensin bilesin.
Yeryüzü buna hasret, insanlık bundan mahrum.
**
Bana uygun bir destek verin dünyayı yörüngesinden çıkarayım. Sözü aklıma geldi. Bittim noktasına gelince, gör bak zalimler nasıl biter, zulüm nasıl sona erer. İşte destek bu. Yeter ki, safınızı belirleyip safınızda durup, gereğini yapabilmekTİR.
Zulüm hoyratça yayılıp insanlık her gün zemin kaybederken HANİF olmak, olabilmek, adına tüm varlığımızla HANİF OLABİLMENİN gereğinin yapılma vaktidir,
Zulmün kol gezdiği dünyada, özellikle Filistin’de, Ortadoğu’da dünyanın çok yerinde, yanı başımızda, yaşamımızda, zalim ve zulme karşı yapılması gerekenleri yapmaya ve daha fazla gücü olanlara duyurmak adına, SESSİZ ÇIĞLIĞA Güzel insanları ve çevresindekilerin de katılarak gürlemesine çağrıdır bu
Bu bağlamda, meydanlarda slogan atmak, safların oluşmasına çalışmak, tüm platformlarda, toplantılarda zulmü ve zalimi telin etmek, uluslar arası kamuoyunu duyarsızlıktan kurtarmak, insanlığın vicdanlarını diriltmek, intifadaya kuruşlarıyla destek vermek ve benzeri uğraşların yanı sıra GELİN ZULME VE ZALİME İNSANLIK ADINA BİR TAŞTA SİZ ATIN.
Nasıl mı?
Şöyle:
Bir LEŞMİŞ olan, BM nin Güvenlik Konseyinin 5 lisinden,
1-BAŞTA ABD BAŞKANI BARACK OBAMA’YA
http://www.whitehouse.gov/contact/submit-questions-and-comments

2-RUSYA DA VİLADİMİR PUTİN
http://eng.letters.kremlin.ru/send

3-ÇİN DE  Xİ JİNPİNG 
……
4-İNGİLTERE’DE DAVİD WİLLİAM DONALD CAMERON 
https://email.number10.gov.uk/

5-FRANSA’DA  FRANÇOİS HOLLANDE
http://www.elysee.fr/ecrire-au-president-de-la-republique/

VE TÜM DİĞER
DEVLET VE HÜKÜMET BAŞKANLARINA hitaben yüreğinizi konuşturun, safınızı belirleyin hanifliğin gereğini yapın, VİCDANLARINA seslenin,
Aşağıdaki metni veya gönlünüzden dökülenleri BİR TAŞ yapın ve siz de atın.
**
SAYIN BAŞKAN,
İnsanın, insan onuruna yaraşır ekonomik sosyal ve kültürel ihtiyaçlarının karşılandığı güvenli bir ortamda özgür ve korkusuzca yaşaması en doğal hakkıdır.
Bu haktan mahrum bırakıldığı her yerde Zalim ve Zulüm var demektir.
Tüm insanlık, diğer insanların bu haktan yoksunluğu ölçüsünde sorumludur, vebal altındadır.
Rabbilalemin, her insana, üzerine düşenleri gereğince ve en güzel şekilde yapmadığı ölçüde hem bu dünyada azap tattırmakta ve hem de öteki dünyada ebedi azapla karşılığını yaşatmakta olduğu bir sistem kurmuştur.
Her insan da bulunduğu makam, sahip olduğu imkanlar nispetinde bu sorumluluğun bedelini her dünyada yaşayarak ödemek durumunda kalmaktadır.
Sizin, makam ve imkanlarınızın gereğini yaparak, VİCDANINIZIN sesini dinleyerek,İNSAN olduğunuzu unutmadan, yeryüzündeki tüm zulümleri empati yaparak değerlendirip,
Özellikle, Ortadoğuda, Filistinde, Suriyede ve Arakan başta olmak üzere dünyanın her yerindeki ZULME VE ZALİME İNSANLIK ADINA BİR TAŞTA SİZ ATMANIZ, zulme engel olmanız, zalime verdiğiniz desteği sonlandırmanız ve ERDEMLİ İNSANLAR safında yer almanız ve her aleminizi güzelleştirmeniz Bunca, zulümden ve zalimlikten dünyayı ve kendinizi kurtarmanızı dilerim.
Aksi halde, zulme seyirci kalan da olsanız zulme destek olanlar arasında yer alacak ve insanlık da sizi asla affetmeyecektir.

Bilesiniz.

Bu gönderi metninin çevirisi Selin Unlu tarafından yapılmış olup aşağıya eklenmiştir.

Dear:Number Of Head Of State
Dear Prime Minister

every human has a right to live their life in an honorable way; a way that ensures their economical, cultural and social needs are met.
when this basic need is denied it means oppresion and oppresors are there.
all of humanity is responsible for the people who are denied this right.
every person is and will be responsible according to their station and opportunity in life for this denial. everyone pays the price for this oppresion in this life or in another.
the creator of this world has formed a compensation machanism that rules every person over their ability to change this situation, and punishes/rewards them in this world and theatens us with eternal punishment in another.
my wishes are towards you carrying out the responsibilites of your station and opportunity to end any and all oppresion towards humans in the world; and today as it is particularly obvious in the middle-east, palestine, syria and arakan. it is your duty to stop any and all support to the oppresors, help the oppressed people and put an end to oppresion as a whole. i hope that you will be beside the righteous people.

Hiç yorum yok:

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı