24 Aralık 2015 Perşembe

TELEVİZYONLAR BÜYÜLEMENİN ARENASIDIR.





51 Okuma
TELEVİZYONLAR, insanın ve insanlığın gelişimi, tekamülü ve en güzele doğru yücelmesinin ve bu konuda bilginin, bilgilenmenin aracı olması gerekirken, eğlence, müzik, futbol, spor, politik gösterilerin ve hertür dizilerle toplumun uyutulmasının, uyuşturulmasının ve büyülemenin arenası olmaktadır.

İnsanların ve toplumların zaaflarından, beklenti ve korkularından yararlanarak çıkarlarına hizmet ettirenler, ALGI YÖNETİMİ YAPANLAR, bu çağın EN BÜYÜK BÜYÜCÜSÜ VE SİHİRBAZLARI da televizyonlar üzerinden, insanları sürükleyen bu büyülerin ve benzerlerinin izdüşümü, müzik, eğlence, diziler, futbol vb tüm araçlardan olabildiğimce yararlanmaktadır.

SİHİR; büyüleme, aldanma, aldanış olup, gerçeği olduğundan farklı, fahiş, aldatacak ve etkileyecek şekilde görme, gösterme ve yaşatmakdır 20/66,7/116, 20/69, 10/81, 20/73 vb.”

ZİRA, Yaratılmış Kainat Kitabındaki veya Yazılı Kitap Kuranı Kerimdeki ayetleri, ilkeleri, ölçüleri, değerleri daim yanılmaz HOCA YAPMAYANLAR, önem ve öncelik verdiklerinin esiri olmakta ve büyüsünde kalmaktadır.

Zamanla ayetlerden ilkelerinden daha çok önem ve öncelik verdikleri HER ŞEYİN BÜYÜSÜNDE debelenmekte ve bunlar da günahkar yalancı PERCEMİ OLUP, insanı peşi sıra sürüklemektedir.

Ancak, okuyan, araştıran, sorgulayan, gerçeği gören ve gösteren ve bu gerçekleri yaşayanlar, BÜYÜDEN gerçeği olduğundan farklı, fahiş, aldatma ve etkileme şekilde görme ve gösterme veya yaşatma ya da yaşamadan beri kalabilmektedir.
Muhabbetle,


Hiç yorum yok:

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı