2 Aralık 2015 Çarşamba

DOKUZ KÖYDEN KOVULANIN KABUL GÖRDÜĞÜ O ONUNCU KÖY



Doğru söylediği için 9 köyden kovulanın KABUL GÖRDÜĞÜ O ONUNCU KÖY, GÖNÜL köyüdür.


GÖNÜL köyü Vicdanlardır, HAKK tır, RIZAYI İLAHİDİR. Bu hepsinden de evladır. Her alemde, bahtiyar yapar.


Vicdan ise, her insanda var olan RABBİLALEMİNİN insanlara yollarını aydınlatması VE DOĞRUYU BULMASI için lütfettiği en büyük NUR dur.


Yeter ki, insan evrensel doğrularla hemhal olsun. Her işinde Rızayı İlahiyi esas alsın.


Evrensel doğrular her daim güneş gibi parlar. Zira, bunlar, Yaratılan Kainat Kitabının ve Yazılı Kuranı Kerim Kitabının anlatmak istedikleridir, yani Rabbilaleminin ilkeleridir.


Bundan rahatsız olanlar, atalarının dininden başkasını kabullenmeyenler, her daim olduğu üzere, Doğruyu, Hakk olanı söyleyenleri, öne çıkaranları taşlamakta ve dokuz köyden kovmaktadırlar.


Ancak böyle yaparak, VİCDAN larının sesini duyulmaz yapabilmektedir.


Heyhat! İnsan, gözünü kapatmakla, sadece kendine gece yapar. Aklını kullanmayan, sorgulayıp düşünmeyenler de yaşamını ve çevresini karartır. Her dünyayı cehenneme çevirir.


OYSA,


İnsan kendini, alemi, kainatı anladığı, YARATILIŞ AMACINI gerçekleştirdiğinde, yaratılmış Kainat kitabındaki veya yazılmış kitap Kuranı Kerimdeki ayetlerin doğru manalarına ulaşıp bu evrensel ilkeleri yaşamlaştırdığı ölçüde hayatından zevk ve lezzet almaktadır. Evrenle uyumlaşıp, barış içinde yaşamakta ve her alemde de bahtiyar olmaktadır 2/38,20/123 vb.


Muhabbetle,

Hiç yorum yok:

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı