28 Şubat 2024 Çarşamba

MÜSLİM Savaştan KORKUTACAK kadar GÜÇLÜ, her daim de BARIŞ Yanlısı olup Ferasetli ve BASİRETLİ olandır 8/60

 


28 Şubat 2022 
Herkese Açık ile paylaşılıyor

MÜSLİM Savaştan KORKUTACAK kadar GÜÇLÜ, her daim de BARIŞ Yanlısı olup Ferasetli ve BASİRETLİ olandır 8/60
.
Her anınız BARIŞ SULH SELAM İSLAM üzere yaşayıp AKİBETİNİZ de AHİRETİNİZ de AHSEN olsun
Zalimlerin, emperyalistlerin duruşu, hali hiç değişmemektedir.
#Petrolü, enerji kaynaklarını, madenleri, hastalıkları, terörü, darbeleri her tür kaçak işleri savaş sanayilerini takip edin,
bu zalimlerin, emperyalistlerin ABD RUSYA AB ÇİN İSRAİL vb ile yandaşlarının farklı yol ve yöntemlerle devam eden kanlı oyunlarını anlarsınız.
İnsanlığın KAN emici, dökücü yönü ders olmalıdır.
Tarihten, olaylardan, eşyadan en genel ifade ile Yaratılmış Kainat Kitabındaki veya Yazılı Kitap Kuranı Kerimdeki ayetlerin anlattığı evrensel ilkelerden, KURAN dan, ders almayanlar, her alemde acı bedeller ödemektedir.
Oyunun parçası piyonu değil, oyunları bozan, evrensel doğrulara uygun düzenler kuran, her alanda Rabbilalemine, ilkelerine uygun, uzun vadeli bakışlara, planlara, siyaset anlayışına ve zamanında yapılan duruşlara tavırlara, gerek bulunmaktadır.
Dünya arenasında etkili olma yolunda ekonomiden teknolojiye kadar her alanda MUKTEDİR de olmak şarttır.
#Kuran yeryüzünün, sulh selam islam BARIŞ YURDU olmasını, insanlığın özgürce, eşitlik ve adalet üzere yaşamasını ve ZULMÜN SALDIRGANLIĞIN misliyle denk dengeli etkin bir şekilde önlenmesini ve ETKISIZLEŞTIRILMESINI emreder.
Kurulacak yeni bir sistemle
SALDIRGANLARA DUYARSIZ KALINAMAZ
Dünya, SALDIRGANLARA ve masumların ölümüne,
DUYARSIZ kalmamalı,
müdahale edip SALDIRGANA ÜLTÜMATOM verip
TÜM gücüyle saldırgan karşısında yer alan ülkelerin öncülüğünde saldırıyı önlemeli ve işgal edilen her yerden derhal çıkarmalıdır.
Bu uluslararası metinlerde de ilkeleşmeli ve her SALDIRGANA da uygulanmalıdır.
Barış Dünya ve insanlık için vazgeçilmezdir. Bu yolda dönüşüm için her tür bedel ödenmelidir.
BARIŞ ve SALDIRGANLARA karşı tüm Dünyanın müdahale etmesinin, yol ve kuralı ile kurumu GELECEK nesillere bırakılacak en değerli mirastır.
Dünya SALDIRGANLARDAN büyük olduğunu göstermeli ve bunu da uluslararası metinlerde belki BM lav edip yeni #DÜNYAMECLİSİNİ kurup ilkeleştirmelidir.
MÜSLİM
Savaştan KORKUTACAK kadar GÜÇLÜ
UZAK duracak barıştan yana olacak kadar BASİRETLİDİR 8/60, 7/56 , 28/77, 2/208, 2/84, 2/194, 60/8, 22/39, 9/13, 4/128, 49/9 vb
Selam BARIŞ üzere yaşayan,
Özgürlüğü, düşünce inanç teşebbüs hürriyetini, eşitlik ve adaleti insanca yaşama hakkını, SEVGİ VE BARIŞI aleme hakim kılma ve böylece yeryüzünün, sulh selam İslam BARIŞ YURDU yapılması yolunda var gücüyle bitim noktasına kadar ümitle, sabırla, salatla çalışıp,
Dünyanın her yerinde yapılan SALDIRGANLIĞIN, zulmün misliyle denk dengeli etkin bir şekilde önlenmesini ve ETKİSİZLEŞTİRİLMESİNİ sağlayacak şekilde sistemler kurup
AHSENU AMELDEN yana olup
muttakilerden Rabbin Rızasına varanlardan,
her Dünyada sevdikleriyle Cenneti yaşayanlardan olma dileğiyle,
.
Bakınız
.
.
.
.
.
.

Hiç yorum yok:

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı