27 Ocak 2022 Perşembe

HİZMET ARAÇLARI HARİÇ TÜM MAKAM ARAÇLARI EBEDİ KALDIRILSIN

 HİZMET ARAÇLARI HARİÇ TÜM #MAKAMARAÇLARI EBEDİ KALDIRILSIN

Kim olursa olsun
DİĞER ÇALIŞANLAR GİBİ
her alanda, kara, deniz hava raylı sistemde
DİLEYEN TOPLU TAŞIMI
İSTEYEN ÖZEL ARACINI
üstelik kendi KULLANSIN
**

Bu yolla 100 000 den fazla olduğu haberlerde geçen üstelik lüks araçların, uçak, gemi vb taşıtların maliyetinden yıllık tüketim ve masraflarından, hizmet araçlarına kaydırılacak şoför istihdamından vb kurtulmuş olunur.
Yine, LÜKSTEN, İSRAFTAN, SAVURGANLIKTAN, HESAPSIZ KULLANIMDAM arınıp insanca hakça bir sisteme geçilir.
Sırçalı köşklerden değil halkın içinde onların sorunlarıyla dertleriyle ve tepkileriyle yüzleşilir.
Halkın içinde halktan biri gibi yaşanılarak aynı #HanginizMuhammed sorusuna muhatap olunduğu üzere erdemli yaşanır.
Halkım açken onca sıkıntılarla kavrulurken ben tok yatamam zevki sefa içinde yaşayamam diyenler misali anlam ve değer bulur.
İnsanlar arasında üstünlüğün malda makamda cübbede şunda bunda değil İNSANLIKTA, TAKVADA olduğu gerçeği yaşamda da var edilerek örnek ve önderlik yapılarak topluma da hakim kılınır.
AKSİ HALDE
Kim İSLAM, sözle İslam’ım Müslim’im diyen mi? Yoksa bu kavramlar gereği #silm, selam, barış, esenlik içerisinde olup, tüm alemi kuşatan Rabbilalemine, ilkelerine vicdanın sesine, hak hukuk adalete, insani evrensel değerlere uygun yaşayan mı?
Her insan, fıtratın da var edilen, insanlara yollarını aydınlatması ve doğruyu bulması için lütfettiği en büyük NUR olan VİCDANIN sesine uyup, önem verip RABBİLALEMİNE teslim olduğunda MÜSLİM dir.
İslam #Muslim olmak, insanın yaşam biçiminin, düşünce inanç kabullenim ve yargıları ile eylemlerinin #silm, selam, barış, esenlik içerisinde olup, tüm alemi kuşatan Rabbilalemine, ilkelerine uyumlaşmakla, uyum içerisinde olmakla sağlanmaktadır 30/30, vb.
Kendini tanıması, alemi bilmesi ve HAKK gönüle girmesiyle başarılmaktadır. Yazılı kitabi olanı ise Lailahe illallah üzere olmaktır 11/14, vb.

Hiç yorum yok:

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı