1 Mayıs 2023 Pazartesi

Doğalgazın şu bu nedenle keyfi olarak, #zengine de #bedava yapılması ne kadar YERSİZ ise, doğalgazı olmayan kesime de o denli HAKSIZLIKTIR.

Doğalgazın şu bu nedenle keyfi olarak, #zengine de #bedava yapılması ne kadar YERSİZ ise, doğalgazı olmayan kesime de o denli HAKSIZLIKTIR.
Her haliniz HAK HKUK ADALET üzere, haktan, hakkın yerini bulmasından yana yaşayıp AKIBET VE AHİRİNİZ de AHSEN olsun
ADALET; mülkün, yönetimin, idarenin, YAŞAMIN da, alemin de temelidir.
Adalet, hak olana önem ve öncelik verip, her durumda hakkın gereğinin yapılması ve gerçekleştirilmesidir. Adalet Hakkın yerini bulmasıdır.
Allah adil olanları, adalet üzere hüküm verenleri, hakkın yerini bulmasını, hakkın hakim kılınmasını sever. 5/42, 49/9, 60/8 vb.
Allah, zâlimleri asla sevmez. 42/40, 3/57, 3/140 vb.
Adaletsizlik tüm güzellikleri yok eder. Geciken adalet de en büyük adaletsizliktir.
Her haksız, hukuksuz, adaletsiz işlem, tarafların olduğu gibi tüm toplumun da güven duygusunu zedeler. Adaletsizlikler yaşandıkça da güven yok olur. Güvensizlik ise, çözülüşün ve yıkılışın habercisidir.
Her nedenle ne yapıyorsa ADALETLE birlikte #KIST ile o işin usul ve esasına uyarak Rabbin Rızasına uygun maksadına varacak şekilde yerini buldurarak yapılması esastır.
Örneğin Hayır yapacaksa onun usulüne esasına uygun ve yerini buldurarak yapılması şarttır. Hak sahiplerine değil de ona buna yakınlara vs şu bu şirin görünmek için dağıtılırsa ASIL HAK SAHİPLERİNE haksızlık yapmış zulmetmiş de olunmakta ve yaşam da Cehenneme çevrilmektedir.
Her türlü CEHALETTEN ahlaksızlıktan, ZULÜMDEN kötülükten beri durup
Her işi usul ve esasına edep ve adabına OLUŞUM SÜREÇLERİNE uygun en mükemmel yapma yolunda olup
Her halde de insanlıktan haktan adaletten yana yaşayarak Ahlakını KURAN yapıp
muttakilerden RABBİN Rızasına varanlardan
her Dünyada sevdikleriyle Cenneti yaşayanlardan olma dileğiyle
BAKINIZ
.
.
.
.
.

Hiç yorum yok:

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı